1. Magister Service
  2. Startpagina oplossing
  3. Partners en Ontwikkelaars
  4. SOAP webservices diensten

Webservices

Zonder kennis en gebruik van de andere applicatie en zonder menselijke tussenkomst de juiste informatie op elk moment op kunnen halen. Naast de vele mogelijkheden voor het maken van rapportages en de diverse exportmogelijkheden, is het ook mogelijk om gebruik te maken van sql's via webservices.

Binnen rapportage en bij het bouwen van een exporteerbare layout is het mogelijk om vrijwel alle kolommen te gebruiken. Deze vrijheid bestaat ook binnen de webservices.

Magister biedt via de Medius-server de mogelijkheid aan uw school of via de school aan externe applicaties om via webservices informatie te lezen uit de database.

Deze webservices dienen wel ingesteld en geautoriseerd te worden door de school.

Bekijk bijgaande handleiding voor Webservices.

pdf