1. Magister Service
  2. Startpagina oplossing
  3. Highlights
  4. Magister Academy

Nieuw schooljaar, nieuwe kansen om te groeien

Magister wordt ondersteund door een breed aanbod trainingen en opleidingen. Daarmee verbreed en verdiep je je vaardigheden in Magister en benut je de mogelijkheden optimaal!

In ons Magister Academy Trainingscentrum in Ede krijg je tekst en uitleg van onze ervaren trainers. Een aantal trainingen zijn ook online te volgen.


Ga direct naar het overzicht met alle trainingen.


Of bekijk trainingen speciaal voor jouw functie.Maatwerk training / opleidingen

Al onze trainingen en opleidingen kunnen wij ook op locatie, dus bij jou op school, aanbieden. We kunnen trainingen combineren om zo heel specifiek in te gaan op jullie wensen en praktijk. Onze specialisten zijn veelal afkomstig uit het onderwijs zelf. Hierdoor beschikken zij niet alleen over uitgebreide kennis van Magister, maar hebben zij ook een goed begrip van de uitdagingen en ontwikkelingen in het onderwijs. 


Vul hier direct een aanvraag in voor een training op jouw locatie of voor maatwerk.Tijdelijke ondersteuning voor applicatiebeheer nodig?

Of het nou is vanwege tekorten in de markt, pensioen of ziekte. Of voor ondersteuning in de laatste weken van de zomervakantie bij het importeren van het basisrooster en bij het inrichten van Directie Toegang Digitaal Lesmateriaal. Wij kunnen tijdelijk de taken van een applicatiebeheerder overnemen! Dat kan zowel bij je op school, als op afstand. 


Lees hier meer over de Applicatiebeheer ondersteuning.Snel op de hoogte van de mogelijkheden om effectiever te kunnen werken met Magister

Sluit de inrichting van Magister (nog) voldoende aan bij de bestaande processen op school? Kunnen jullie tijd besparen door de software effectiever in te zetten? Een ervaren trainer kan op verschillende manieren de huidige inrichting van Magister, of een deel ervan, op jullie school doorlopen en adviseren over het behalen van meer efficiëntie. Bijvoorbeeld voor de onderdelen Autorisatie, Schoolstructuur, Cijferstructuur, LVS en Aanwezigheid.


Bekijk de mogelijkheden en vraag het aan:Nieuws en ontwikkelingen van Magister volgen? Schrijf u in voor de Magister nieuwsbrief.


Magister nieuwsbrief ontvangen