1. Magister Service
  2. Startpagina kennisbank
  3. Leerlingen en ouders
  4. ELO

Heb jij een melding in je Magister App dat er een nieuwe Opdracht klaar staat of dat je nog een opdracht moet inleveren?

Opdrachten worden in Magister door een docent geplaatst. Je levert een opdracht digitaal (uiteraard tijdig!) in via Magister Web en níet via de Magister App.

In Magister Web opent het ‘Opdrachtenoverzicht’ standaard met al jouw openstaande opdrachten. Dit zijn opdrachten waarvoor jij nog iets moet inleveren. In het menu ‘Weergave’ kan gefilterd worden op ‘Vak’, ‘Leerjaar’ en ‘Status’ (Openstaand, Ingeleverd, Beoordeeld en Afgesloten).
Maakt je school gebruik van Quayn als toetsportaal, dan staat er rechts een knop ‘Toetsportaal. Je hoeft niet dan niet opnieuw in te loggen om bij de toetsen te komen.

Opdracht bekijken

Door op een opdacht te klikken, worden extra details zichtbaar en kan de opdracht digitaal ingeleverd worden. De algemene informatie staat bovenaan. Titel, uiterste inleverdatum en indien van toepassing een inlever- en beoordelingsdatum met een beoordeling. Selecteer rechts een versie om de details in te kijken en een eventuele docentopmerking terug te lezen.

Opdracht inleveren

Klik op 'Inleveren' om gemaakt werk digitaal in te leveren. Uitwerkingen kunnen op twee manieren worden toegevoegd:

1. Voeg bestanden vanaf de computer toe aan de opdracht via de knop ‘Bestand toevoegen van schijf’. Dit kan ook gedaan worden via ‘drag&drop’.
  2. Voeg bestanden vanuit 'ELO – Bronnen' toe aan de opdracht. Het document kan naar de opdracht toe gesleept worden, of selecteer de uitwerking en druk op de knop ‘Voeg bijlage toe’.

In het veld 'Mijn uitwerking' kan een opmerking over de opdracht toegevoegd worden. Druk altijd op ‘Verzenden’ om de opdracht in te leveren.

Soms is een opdracht een digitale toets. In dat geval zie je de knop ‘Starten’ i.p.v. ‘Inleveren’. De digitale toets wordt, na het starten, automatisch in een nieuw tabblad gestart.

Opdrachtoverzicht: hier zie je wat je moet doen voor welk vak. Je ontvangt een bericht van een nieuwe opdracht. Bekijk goed de inlverdatum. En klik altijd op 'verzenden'.

Opdracht inleveren doe je in Magister Web!