1. Magister Service
  2. Startpagina kennisbank
  3. Highlights
  4. Verantwoording & Verzuim

Verantwoording & Verzuim - Magister.MX

Verantwoording en het registreren van verzuim: een belangrijk proces om aan te pakken voor Magister.MX.

We zijn al even op weg naar het nieuwe Magister. De eerste stap die we daarin zetten was Magister Web voor OOP. Maar het nieuwe Magister gaat veel verder. We nemen u graag mee in wat dit voor u gaat betekenen. En hoe het volgende onderwijsproces, Verantwoording & Verzuim, samen met gebruikers vorm krijgt in het nieuwe Magister: Magister.MX.

Verantwoording en verzuimregistratie zijn essentiële processen op elke middelbare school. Het zijn bovendien processen waar zowel ondersteunend als onderwijzend personeel én ouders veel wensen en ideeën over hebben.

Omdat het zoveel gebruikers van Magister raakt, is Verantwoording & Verzuim een te complexe functionaliteit om in één keer uit te rollen. Dat pakken we in fasen op:

• We hebben intensieve gesprekken gehad met praktijkmensen in het gebruikerspanel;
  • En diverse concepten getoetst.
  • Er hebben 10 pilotscholen uitgebreid getest.
  • Per augustus'24 kun jij als school al starten! Bekijk het webinar en beslis dan. (Schermen en functionaliteit zijn al weer verder in ontwikkeling en kunnen afwijken van de huidige versie)

Dit gaat veranderen in Verantwoording & Verzuim
Bekijk:

Profiteer na start schooljaar van de mogelijkheden van het nieuwe Verantwoording & Verzuim!
Vul hier het formulier in!

Bekijk ook de video over de toekomst van Magister: Magister.MX. Wil je weten wat Magister.MX voor jouw school betekent? Neem dan contact op met je accountmanager of maak het kenbaar via dit formulier.

Maak kennis met de toekomst van Magister

Vergelijkingsoverzicht verantwoord & verzuim