1. Magister Service
  2. Startpagina oplossing
  3. Highlights
  4. Actueel voor OOP

Bestel nú gratis flyers voor nieuwe leerlingen

Om nieuwe leerlingen bekend te maken met Magister, kun je dit jaar specifieke brugklas-flyers bestellen. Deze zijn gratis.

We hebben ervoor gekozen om in de papieren uitvoering kort aandacht te geven aan een aantal essentiële punten met verwijzing naar uitgebreide informatie op de Magister Kennisbank.

De hoofdpunten zijn: Agenda, Huiswerk, Cijfers, Privacy&Veiligheid. Aandachtspunten zijn ‘Ziek-/afwezig melden’ en ‘school geeft jou en je ouder(s) inloggegevens’.

De flyer is tweezijdig en dus vernieuwd in informatie! Bestelinformatie onderaan de pagina!

Powerpoint extra handig ook voor de eerste mentorles

Ook hebben we weer de uitgebreide powerpoint om gratis te bestellen. Daarin staan álle mogelijke schermen en instellingen voor leerlingen en ouders. In de powerpoint kies je vervolgens alleen die schermen die voor jouw school van toepassing zijn.

Bijvoorbeeld met het nieuwe afwezig-/ ziekmelden, ouderavond, wachtwoord vergeten en berichten. Je past op de laatste pagina de contactgegevens aan en zet het geheel in pdf en verstuurt het aan nieuwe leerlingen en ouders.

Op deze manier besparen we met elkaar papierverbruik én hebben jullie een schoolspecifiek actuele handleiding van Magister voor leerlingen. De mentor kan uiteraard ook de powerpoint gebruiken in de eerste les.

Even de belangrijke punten op een rij voor het bestellen van flyers 'nieuwe leerlingen' en de powerpoint:

• Je kunt de flyers bestellen in aantallen per 100 tot maximaal 400 stuks per locatie.
  • Meerdere locaties nodig? Vul dan per locatie een eigen formulier in met eigen afleveradres (geen postbus)!
  • Je kunt bestellen tot en met  dinsdag 30 april.
  • De flyers worden uitgeleverd in week 21 of in nabestelling week 22,  op donderdag en vrijdag.
  • De powerpoint wordt ook in week 21 geleverd, via e-mail, op woensdag of donderdag.

Bestellen kan via dit formulier t/m dinsdag 30 april !!