1. Magister Service
  2. Startpagina oplossing
  3. Highlights
  4. Magister To Do

Zo werkt Magister To Do

Magister To Do geeft je grip op je zelfstandig werk. Zo heb jij meer controle, waardoor je op tijd geleerd hebt voor je toetsen en je maakwerk op tijd af hebt. De kern van Magister To Do is je To Do lijstje voor vandaag. Zelfs zonder te plannen heb je die in slechts een paar klikken voor elkaar en dan kun je aan de slag. Je stelt jezelf eenvoudig een haalbaar doel voor vandaag, dat is wat je doet en daarna ben je klaar zodat je tijd hebt voor andere dingen.

In Magister To Do vind je ook een nieuwe takenlijst waarin je direct ziet wat je af hebt, gepland hebt en waar je nog even naar moet kijken. Opdrachten, en toetsen en huiswerk uit Magister komt vanzelf in deze takenlijst, dingen die niet in Magister staan voeg je eenvoudig toe, dus jouw lijst is altijd compleet. Je scrollt direct door naar de volgende twee weken zodat je ook niet ineens door een proefwerk verrast wordt. Plannen doe je in Magister To Do op jouw manier en alleen wanneer je dat zelf nodig vindt. 3 keer leren voor een proefwerk? dat is 3 keer klikken op het kalendertje en je bent klaar. Simpeler kan niet.

Magister To Do is gemaakt voor leerlingen in samenwerking met leerlingen. Je hoeft niet te kunnen plannen om Magister To Do te gaan gebruiken.

In de korte video zie je wat nu al kan in To Do:

Opgenomen: november 2022

De To Do lijst voor vandaag in web en de takenlijst op mobiel

Schermafbeelding van de To Do lijst voor vandaag op web en de takenlijst in mobiele weergave

Veelgestelde vragen

Ik zie geen menu "To Do", hoe kan dat?

Magister To Do is een optioneel onderdeel. De school kiest of ze deze plus module willen afnemen. Zie je Magister To Do niet in Magister Web dan staat het waarschijnlijk niet aan.

Kan ik Magister To Do ook op mijn mobiel gebruiken
Jazeker. Magister To Do kan al mobiel gebruikt worden. Nu eerst via de speciale mobiele webpagina (vindbaar via het ideeënbord onderdeel onder het kaartje over To Do in de app) en binnenkort in de magister app.
Wordt de functionaliteit nog uitgebreid
Jazeker. Samen met leerlingen en docenten bepalen we welke functies toegevoegd moeten worden om Magister To Do nog fijner te maken.