1. Magister Service
  2. Startpagina kennisbank
  3. Leerlingen en ouders
  4. Agenda

Agenda weergave

Via de knop Agenda wordt het rooster van de komende 7 dagen getoond. Hier zie je ook je of je huiswerk hebt, of een toets (schrifteijke overhoring of proefwerk).

De weergave van de agenda kan rechts in het scherm aangepast worden bij 'Weergave'. Via de kalender kan andere data gekozen worden. Daaronder is het mogelijk om de weergave aan te passen. Hierbij zijn de opties 'afsprakenlijst', 'dagoverzicht', 'weekoverzicht' en 'werkweekoverzicht' beschikbaar. De gekozen weergave wordt opgeslagen in Magister.

Agenda in Magister

Weergave agenda wijzigen

Leestip: Lees meer over je Persoonlijke instellingen, hoe je je vrije uren wél veilig deelt of hoe je makkelijker kunt plannen van je huiswerk en opdrachten met To Do.

In de Magister App ziet je Agenda er zo uit: Magister App Leerling/Ouder in de App Store en Google Play

Agenda in de Magister App