1. Magister Service
  2. Startpagina oplossing
  3. Leerlingen en ouders
  4. Agenda

Agenda weergave

Via de knop Agenda wordt het rooster van de komende 7 dagen getoond met eventueel opgegeven huiswerk. De weergave van de agenda kan rechts in het scherm aangepast worden bij Weergave. Via de kalendar kan andere data gekozen worden. Daaronder is het mogelijk om de weergave aan te passen. Hierbij zijn de opties afsprakenlijst, dagoverzicht, weekoverzicht en werkweekoverzicht beschikbaar. De gekozen weergave zal opgeslagen worden in Magister.

Weergave agenda wijzigen