1. Magister Service
  2. Startpagina oplossing
  3. Leerlingen en ouders
  4. ELO

Onder ‘Bibliotheken’ staan de verschillende ELO-mappen. Eigen ELO-documenten worden geplaatst in de map ‘Mijn ELO-documenten’. Indien er een synchronisatie met OneDrive is gemaakt, zal er ook een map ‘OneDrive Schoolaccount’ te zien zijn.

Afhankelijk van instellingen door de school kunnen bij gedeelde documenten bestanden gelezen, toegevoegd en/of verwijderd worden. Dit geldt ook voor de ‘Projectdocumenten’. Binnen’ Portfoliodocumenten’ kunnen leerlingen bestanden plaatsen die in aanmerking komen voor het ‘Portfolio’.

Daarnaast staan er onder ‘Hulpprogramma’s’ koppelingen met Kennisnet, Got-it?! en/of Quayn. Met deze koppeling wordt een verbinding gelegd met de gekozen applicatie zonder hier opnieuw voor in te hoeven loggen.

Met de knop ‘Toevoegen’ kunnen bestanden, (sub)mappen of URL’s toegevoegd worden. Daarnaast kan de naam van een bestand of map met de knop ‘Opties’ worden gewijzigd, verwijderd of gedownload.

In het tabblad ‘Weergave’ wordt de weergave van de bronnen bepaalt (lijst of tegel weergave).

Onder het tabblad ‘Multimedia’ kunnen filmpjes direct afgespeeld worden, indien deze voorkomen bij de desbetreffende bronnen map.