1. Magister Service
  2. Startpagina oplossing
  3. Leerlingen en ouders
  4. ELO

Studiewijzers

In het overzicht worden alle studiewijzers weergeven waar een koppeling mee is. In de kolom ernaast wordt het vak getoond waar de studiewijzer betrekking op heeft. Aan de rechterkant kan gekozen worden tussen een overzicht van actuele studiewijzers of studiewijzers uit het archief. Daarnaast kan er nog op vak worden gefilterd.

Klik op een studiewijzer om de inhoud van de studiewijzer te bekijken. Een studiewijzer bestaat uit onderdelen. Ieder onderdeel kan met kleur, tekst en documenten/bestanden gevuld worden door de docent. Door op de titel van een onderdeel te klikken wordt het onderdeel open- of dichtgevouwen. Aan de rechterkant kan een andere studiewijzer geselecteerd worden.

Een geopende studiewijzer