1. Magister Service
  2. Startpagina oplossing
  3. Leerlingen en ouders
  4. Portfolio

Portfolio

Het onderdeel Portfolio bevat de submenu’s ‘Profiel’, ‘Portfoliodocumenten’ en ‘Beoordeelde producten’.

Profiel

Het profiel bestaat uit vier blokken, namelijk: ‘Wie ben ik’, ‘Wat kan ik’, ‘Wat wil ik’ en ‘Overig’. Bij ieder onderdeel kan tekst worden toegevoegd. Bij het onderdeel ‘Wie ben ik’ kan ook een afbeelding worden toegevoegd.

Portfoliodocumenten

Het portfolio beheer kan gedaan worden op de pagina ‘Portfoliodocumenten’. Vanuit hier kunnen bestanden en mappen aan het ‘Portfolio’ toegevoegd worden. Dit kan door via de knop Toevoegen mappen, bestanden of URL's toe te voegen. Aan de rechterkant kan ook vanuit de ELO Bronnen documenten toegevoegd worden aan het portfolio.

Beoordeelde producten

Hier staan ingeleverde producten waarvan vroeger is aangegeven dat ze in de portfolio moeten komen te staan. In de huidige versie van Magister kunnen geen producten meer toegevoegd worden.

Voorbeeld van portfoliodocumenten