1. Magister Service
  2. Startpagina oplossing
  3. Highlights
  4. Actueel voor OOP

Actueel

Belangrijke informatie m.b.t. de Iddink Learning Material cyberaanval waarbij Magister niet geraakt is:

Voor de OOP'er (inlog): Beheer & configureren > Algemeen en beheer

Voor ouders en leerlingen (geen inlog nodig) : Belangrijke informatie

Hier komt actuele informatie zoals releases en nieuws voor de OOP'er.

Snel naar deze actuele aandachtspunten:

Nieuwsbrieven

Bekijk hier de webversies van nieuwsbrieven van schooljaar 2023-2024:

• start schooljaar '23/'24 met tips voor leerlingen, OP en OOP.
  • september '23 met o.a. Aanmelden van nieuwe leerlingen.
  • oktober'23 met o.a. preview nieuwe functionaliteit 'Verantwoording en Verzuim'.
  • december'23 met o.a. langere telefonische bereikbaarheid vanaf 1 januari, inschrijving gratis Magister.learn Inspiratiemiddag.

Zero-day aanpak

Lees hier informatie over de aanpak van 'Zero-day' CVE-2023-4863 / CVE-2023-5129

Uitbreiding roosterkoppeling beheerscherm

U kunt nu zelf uw token van uw roosterkoppeling(en) updaten! Dit token is nodig voor de geautomatiseerde roosterinformatie van uw onderwijsinstelling via Magister. U hoeft dus niet langer een e-mail naar Magister te sturen om uw token bij te werken. Lees de instructies hoe u zelf update en wat het beheerscherm van de dynamische roosterkoppeling nog meer toont.

Release 6.4.8 - 21 augustus

Er zijn een aantal zaken gereleased die extra handig zijn om te weten voor start schooljaar. Bekijk hier de releasevideo met nieuwe functionaliteit:

De specifieke releasenotes zijn hier beschikbaar.

Om alle ongelezen berichten in uw inbox direct te kunnen lezen, is de functionaliteit verbeterd met een filter 'ongelezen berichten':

Stel uw inbox in met een filter

Berichten gefilterd op ongelezen berichten